Συχνές Ερωτήσεις

 • Χρειάζεται να δημιουργήσω λογαριασμό για να κάνω παραγγελία;

  Όχι, δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε προσωπικό λογαριασμό για να παραγγείλετε στο www.armeni-jellewery.gr. Ωστόσο, δημιουργώντας τον προσωπικό σας λογαριασμό, σας δίνετε η δυνατότητα να αποθηκεύσετε προσωπικά στοιχεία και διευθύνσεις αποστολής ώστε να μην χρειάζεται να τα γράφετε σε κάθε παραγγελία σας.

 • Τί γίνεται αν έχω ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής μου;

  Μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό σας και να βάλετε καινούργιο! Θα μπείτε στην κατηγορία ο λογαριασμός μου, θα επιλέξετε αλλαγή κωδικού και αφού συμπληρώσετε το email με το οποίο έχετε ανοίξει λογαριασμό εμείς θα σας αποστείλουμε έναν σύνδεσμο. Θα πατήσετε επάνω στον σύνδεσμο και το σύστημα θα σας ζητήσει να αλλάξετε τον κωδικό σας!

 • Πώς μπορώ να δω την κατάσταση της παραγγελίας μου;

  Αν η παραγγελία σας έχει γίνει ηλεκτρονικά σε κάθε αλλαγή ενημερώνεστε αυτόματα με e-mail. Εάν γνωρίζετε τον αριθμό παραγγελίας και το email μπορείτε να πατήσετε εδώ
  Αν πάλι η παραγγελία σας έχει γίνει τηλεφωνικά θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα του e-shop στο +30 2591 023911, ώστε να σας ενημερώσουν.

 • Τί επιλογές πληρωμής έχω για την παραγγελία μου;

  Την παραγγελία σας μπορείτε να την πληρώσετε με πολλούς τρόπους. Δείτε αναλυτικά τους τρόπους πληρωμής στην αντίστοιχη ενότητα στο κάτω μέρος του e-shop

 • Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά για κάθε παραγγελία;

  Για όλες τις παραγγελίες τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.

Ενημέρωση…
 • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.